Pazar, Aralık 25, 2016

Zonguldak Kömürspor'da ayrılık

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor ligin ilk yarısını 23 puanla 9.sırada tamamlarken, takımda da bazı ayrılıklar yaşanmaya başlandı.

Son olarak Emrullah Toprak ile karşılıklı olarak ollar ayrılırken, başka ayrılıklarında olacağı bilgisine ulaşıldı.

Emrullah Toprak kimdir ?

Futbolculuk yaşamına  Mahmutbey ile merhaba diyen Emrullah Toprak ardından Kasımpaşa ve Sivasspor formalarını giydi. Lüleburgaz ile profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra Beykoz 1908 ile amatöre dönen başarılı orta saha oyuncusu, Keşanspor formasını giydikten sonra, Erzincan Refahiyespor ile tekrar profesyonel olmuş ardından da Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nevşehir GK ile sezonu tamamlamıştı. Daha sonra Arnavutköy Belediye anlaşan yetenekli oyuncu takımdan ayrılıp  ilk yarıda kötü sonuçlar alan Serhat Ardahanspor ile anlaştı ve burada takımının ligde kalmasında önemli etken oldu.

Süratli oyun yapısı, mücadeleci ve hırslı oyunu ile ön plana çıkan deneyimli oyuncu, kariyerinde 2 kez profesyonel mücadelede yer aldı. Başarılı orta saha oyuncusu, 70 kez Bölgesel Amatör Ligde forma giyerken 2 de gol kaydetti, 20 kez de Bölgesel Gençlik Geliştirme liginde forma giydi.

HABER:EFKAN BUCAK

 

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.