Birinci Amatör Ligde mücadele eden İstanbul Ağrıspor’un formasını başarıyla giyen 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Görkem Cancı’ya Transfer teklifleri yağıyor.
Bölgesel Amatör Lig başta olmak üzere TFF 3. Lig takımlarından inanılmaz teklifler alan Görkem Cancı, kulübünden gelecek izne göre hareket edeceğini söyledi.
Takımın orta sahasının yükünü çeken ve gol bölgesine çok yakın bir oyuncu olan Görkem Cancı, sezon başından beri sarı-siyahlılarla çıktığı maçlarda başarılı futbolu ve attığı gollerle bir anda transferin gözdesi haline geldi. Oynadığı maçlarda orta sahada görev almasına rağmen 7 Gol, 5 Asistle oynayan 1996 doğumlu yetenekli oyuncu, gelen tekliflerden en iyisini değerlendireceğini fakat önceliğin İstanbul Ağrıspor takımı olduğunu söyledi.
Kulüp Başkanı Mehmet Latif Yaşlı’nın gelen teklifler karşısında memnuniyetini gizleyemediği, bu oyuncu ile ilgili kararı yönetim kurulu ile birlikte oturup en sağlıklı şekilde alacaklarını söyledi. Başkan Yaşlı, kendi takımlarından transfer teklifi alan oyuncuların camialarını yücelttiğini, bu tür oyuncuların önünü açmak adına kulüp olarak gerekli kolaylıkları sağlayacaklarını söylemesi diğer oyuncuları da memnun etti.
Pazar, Aralık 31, 2017
Görkem Canci'ye teklif yağıyor
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sultanşehir 1453 Bursa'da finale çıktı
Türkiye U16 Şampiyonası Bursa Grubu'nda İstanbul'u temsil eden Sultanşehir 1453 Spor finale çıktı.

-
İstanbul 2. Amatör Lig'de günün sonuçları haberin devamındadır...
-
SAL Klasman B Grubu'nda bugün 4. hafta maçları oynanacaktır.
-
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta bugün 30. hafta karşılaşmaları oynanmıştır...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder