Çarşamba, Haziran 01, 2022

Adalarspor nefes aldı


İstanbul 1. Amatör Lig 22. Grup'ta son haftalara girilirken korkulu rüya görmek istemeyen iki ekip Adalarspor ile İstanbul Esnafspor takımları Kartal 75. Yıl Stadında karşı karşıya geldiler.

3 penaltı atışının yapıldığı seyir zevki yüksek olan maçı 2-1’lik sonuçla kazanan yeşil-beyazlı Adalarspor 22 puana yükselerek rahat bir nefes aldı.

Kerem Barutçu, Furkan Sarıavcı ve Uğur Eşsiz hakem triosunun yönettiği mücadelede, Haydar Kara saha komiseri olarak görev yaptı.

Aşırı sıcak havada başlayan mücadelenin 7. Dakikasında penaltı atışı kazanan ev sahibi ekip Emmanuel Nimo’nun vuruşu ile topu filelere yollayarak 1-0 üstünlüğü yakaladı.


Mert penaltıya izin vermedi

Karşılıklı ataklarla devam eden mücadelenin 33. Dakikada İstanbul Esnafspor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Emre Ay’ın vuruşunu Adalarspor’un başarılı kalecisi Mert Çelik kurtararak rakibine beraberlik şansı vermedi.

İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0 galibiyeti ile geçildi.

Obinna hata yapmadı
İkinci yarıya skor avantajı ile başlayan Adalarspor 52. Dakikada tekrar penaltı atışını kazandı. Topun başına geçen Obinna Ahia Martins takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Esnafspor 10 kişi
Bu dakikadan sonra İstanbul Esnafspor’dan Ardacan Bulut maçın hakemi tarafından ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi oynamasına rağmen net pozisyonlar bulan İstanbul Esnafspor son vuruşlarda başarılı olamadı.

Konuk ekip golü geç buldu
Maçın uzatma dakikalarında genç yeteneği Efe Tuğla ile mükemmel bir kafa golü bulan Sancaktepe temsilcisi farkı bire indirse de kalan sürede başka gol olmadı ve maçı 2-1 kazanan Adalarspor 3 puanı hanesine yazdırdı.


Haber: Murat Nazik - futbolamator.com

Hiç yorum yok:

beIN Sports 50 amatör kulübe forma sponsoru oldu

beIN SPORTS tarafından "Amatör Ruh, Profesyonel Destek" ilkesiyle başlatılan ve amatör futbol kulüplerine forma desteği sağlanacak...