Cuma, Haziran 03, 2022

Emrah Bıdık Cankurtaranspor'dan ayrıldı


Cankurtaranspor’la İstanbul şampiyonluğu yaşayan kalece Emrah Bıdık, sözleşmesinin sona ermesinin ardından lacivert beyazlı ekiple yollarını ayırdığını belirtti.

Deneyimli kaleci sezonun bitmesiyle Cankurtaranspor ile sözleşmesinin bittiğini ve karşılıklı el sıkışarak yolları ayırdıklarını ifade ederek Fatih temsilcisine gelecek sezon BAL’da başarılar diledi. Bıdık, BAL ve Süper Amatör’den çok sayıda teklif aldığını ve kararını kısa sürede vereceğini belirtti.

Emrah klasman grubunda Albayrakspor (2-0), Mimarobaspor (3-0), Alemdağspor (0-0), Mesudiyespor (1-0), Feriköyspor (3-0), Kartalspor (1-0) ve İstanbul Şampiyonası finalinde Kuştepespor (1-0) karşısında rakip forvetlere gol izni vermedi. Tecrübeli eldivan Klasman Grubu ve final olmak üzere toplam 9 maçta sadece 3 gol (Çamlıcaspor 1, Bayrampaşa Teknikspor 2) yedi.

Ankara Tarım Kredispor, Nevşehirspor ve Çorum Belediyespor ile de amatörden 3. Lig’e çıkma başarılı gösteren 1984 doğumlu Emrah Bıdık, Sahilspor, Cevizli Anadoluspor ve Cankurtaranspor ile de BAL’a çıkma sevinci yaşadı.

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 23 Ekim 2024 Çarşamba Programı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 4. hafta maçları 23 Ekim Çarşamba günü oynanacak.