Salı, Haziran 07, 2022

Halil İbrahim Toy yazdı: Küçükçekmece'de futbol nereye gidiyor?


İlçede profesyonel kulüp yok... 50 amatör takımın gençleri şanslarını başka ilçelerdeki profesyonel kulüplerde arıyorlar. Tabii ki sahipleneni olmadığı için çoğu genç tutkuları olan futbolu meslekleri haline getiremiyorlar.

İlçeyi Süper Amatör'de İFA Spor, Küçükçekmecespor, Küçükçekmece İdman Yurdu, Yeşilova Esnafspor,Yeni Ufukspor, BAL'da İstanbul Küçükçekmece Sinopspor temsil ediyor.

SAL'da tüm takımlarımız iddialı yönetimleri başarılı kadroları vardı. İfa ve Yeşilova Esnafspor play off oynadı Küçükçekmece İdman Yurdu ve Yeni Ufukspor play off'u az farkla kaçırdılar.

BAL'da Küçükcekmeçe Sinop Spor son anda profesyonel lige çıkamadı.

Bundan sonra yazacaklarım kendi fikrimdir.

Değerli  ilçemizin futbol yöneticileri bir araya gelseniz ilçemizden bir takımı profesyonel lige çıkarsanız, tüm ilçeyi tek bir kulüp etrafında toplasanız  Bu Küçükçekmece ilçe gençliğine yapılacak en büyük hizmet olacaktır.

Küçükçekmece ilçesine profesyonel kulüp kazandırıp ilçe gençlerinin oynayacağı bir milli takım yaratıp bu gençleri bu sayede Türk futboluna kazandırmak hizmetlerin en değerlisi olacaktır.

Sizlerde bu potansiyel fazlasıyla mevcut.

Küçük olsun benim olsun değil 

Büyük olsun hepimizin olsun  anlayışı ile tüm ilçeyi kucaklayan bir yönetimi oluşturmak çok zor olmasa gerek. Haydi Küçükçekmeceliler bir olalım. Yarın çok geç olmadan.

Yazı: Halil İbrahim Toy

3 yorum:

Adsız dedi ki...

hocam çok biliyorsun be ...

halil toy dedi ki...

Sende bildiğini yazda aydınlanalım

Adsız dedi ki...

👏👏

İstanbul 1. Amatör Lig 26 Ekim 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...