Salı, Haziran 07, 2022

İliyaz Işık ve Oğuzhan Demir K.Çekmece Sinopspor'da


Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gölcükspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Oğuzhan Demirer ve ilk yarı Vefa ikinci yarı Aliağa Futbol AŞ’de forma giyen İliyaz Işık İstanbul Küçükçekmece Sinopspor ile anlaştı.

Küçükçekmece Sinopspor’un yeni transferlerinden orta saha oyuncusu Oğuzhan Demirer, en son Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gölcükspor’da oynadı. İzmit doğumlu 28 yaşındaki Oğuzhan Demirer, Gölcükspor, Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, Bartınspor, Çankaya Futbol Kulübü, Erbaaspor, Batman Petrolspor, Belediye Kütahyaspor ve Pazarspor takımlarında da görev yaptı.

Sarı-lacivertli ekibin bir başka transferi ise Bulgaristan doğumlu forvet oyuncu İliyaz Işık... Son olarak Aliağa AŞ’de  görev yapan 27 yaşındaki oyuncu ayrıca Çerkezköy 1911, Beyoğlu Yeniçarşıspor, Emar Grup FK ve Vefaspor’da da oynadı. 

İstanbul Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan, Oğuzhan Demirer  ve İlyaz Işık  transferi sonrası; “Her iki futbolcu da transfer ekibimizin uzun süredir takibindeydi. Kulübümüze başarılı oyuncuları transfer ederek genç, dinamik ve koşan bir Küçükçekmece Sinopspor takımı yaratmak için çaba sarf ediyoruz. Transfer komitemiz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde de transferlerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig 26 Ekim 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...