Perşembe, Haziran 09, 2022

Kanarya Azimspor bir döndü pir döndü


İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'ta lider Kanarya Azimspor deplasmanda Esenyurt 19 Mayısspor'u 11-1 yenerek bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

En yakın rakibi Aslantepe Gençlik ile arasında beş puan fark olan Küçükçekmece ekibi, hafta sonunu hükmen Avcılar Cihangirspor galibiyeti ile geçecek olmasından dolayı mutlu sona ulaştı. Hasan İlker Caner'in teknik direktörlüğünü yaptığı kırmızı-siyahlı takım (fotoğrafta göründüğü gibi bazen mavi de giydiler) oynadığı 16 maçta 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nin kırmızı-siyahlı ekibi böylece 5 yıl sonra 1. Amatör'e düştü. Azimspor 2016-17 sezonunda 1. Amatör'den düştükten sonra A takımla liglere hiç katılmamıştı. Uzun zaman sonra ilk kez bu sezon A takım kuran Azimspor şampiyon olarak 1. Amatör'e çıkmanın mutluluğunu yaşadı.

Genellikle pandemi nedeniyle geçen sezonu boş geçen isimlerle yola çıkan Azimspor yalnızca, Süper Amatör Lig'den iki isim, Yeni Ufuksporlu Abdullah Dalkılıç ve Hacı Arif Evmez'i transfer etti. Bu isimlerden Abdullah 30 maçta 21 gol atarken bunların 18'ini Azimspor formasıyla kaydetti. Hacı Arif de 31 resmi maçta 13 gol kaydetti.

Haber: Efkan Bucak

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kurulduğu günü bilirim,
Güvercin cad. Uzerindeydi lokali,
Bende Kanarya Olimpiyat spor da oynuyordum
Ne değerli abiler
Yöneticiler vardı mahallede...
Tebrik eder başarılar dilerim....

İstanbul 1. Amatör Lig 27 Ekim 2024 Pazar Sonuçları

İstanbul 1. Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...