Pazar, Haziran 05, 2022

Liderden sonra lig ikincisi de çıkmama kararı aldı


Bursa 2. Amatör Lig 1. Grup’ta son haftaya lider giren İsaörenspor, bugün (5 Haziran) oynayacağı son maça çıkmayacağını açıklamış, zehir zemberek de bir açıklama yapmıştı. İsaörenspor’un eleştirdiği lig ikincisi Osmaniyespor da maça çıkmama kararı aldı.

Osmaniyespor Kulübü yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

“Bugün yaşanan hadiselerden dolayı rakip takımın açıklamasına istinaden iki yönetimin birbirine verdiği sözlerinden dolayı, namus şeref sözü vererek suskunluğumuzu koruduk. An itibariyle yarın (5 Haziran) oynayacağımız Yüzüncü Yılspor karşılaşmasına yönetim kurulu kararıyla biz de rakibimiz gibi çıkmıyoruz. Yarından sonra basın açıklamasında kanıtlar ile beraber, belgeler ile beraber kamuoyunu gerçekler ile yüz yüze bırakacağız. Gerçekleri bilmeden haksızın yanında duran kişiler, şahıslar,kurumlar, kuruluşlar bu andan itibaren samimiyetlerine inanmıyoruz. Gerçekleri öğrendiğinizde bizden özür dilemek için kimse aramasın. Yapacağımız açıklamalarda iki takımın da çıkması mümkün değildir. En yakın zamanda görüşmek üzere.”

Eğer iki takım da çıkmazsa üçer puanları silinecek ancak yine de İsaörenspor terfi edecek. 

İsaörenspor dün yaptığı açıklamada, isim vermeden sürekli tehdit edildiklerini ayrıca Osmaniyespor maçında taraftarlarının 'köylü' diye aşağılandığını ve bu nedenle maça çıkmama kararı aldıklarını duyurmuştu.


Hiç yorum yok:

İstiklalspor'dan TFF'ye program tepkisi

 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor, İnkılapspor'la oynayacağı karşılaşmanın Beykoz İlçe Stadı'nda cumartesi günü saat 12...