Pazar, Haziran 05, 2022

Merkezefendispor avantajını korudu

İstanbul 1.Amatör Lig 4 .Grup'ta haftanın en önemli maçında lider Merkezefendispor sahasında takipçilerinden İstanbul 25 Çatspor'u konuk etti. 

Zorlu doksan dakikadan gol sesi çıkmazken, ev sahibi ekip aldığı bir puanla liderliğini sürdürdü. Sultangazi temsilcisi ise şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. 

Karşılaşmayı Semih Gökmen, Burak Menteşe, Mehmet Aygen hakem triosu yönetti. Fizik gücü üstünlüğünü iyi kullanan konuk ekip mücadeleye iyi başlayan ekipti. Sağ kanattan Tarık Bayrak ile gelişen atakta arka direkte Adem Çakmak müsait durumda topu auta gönderdi.


Ev sahibinin penaltı isyanı

İleri uçta Fatih Kurtuluş ve Ali Bora ile etkili olmaya çalışan ev sahibi ekip duran toptan yakaladığı pozisyonda gole çok yaklaştı. Yakın mesafeden Fatih Kurtuluş'un vuruşunda Çatspor defans oyuncusu Kaan İlaslan topa adeta siper oldu. Bu pozisyonda ev sahibi oyuncuların Kaan'ın elle golü önlediği yönündeki itirazları sonuç vermedi ve mücadelenin hakemi Semih Gökmen devam kararı verdi.


Konuk ekip Selçuk'u geçemedi

İkinci yarıda Muhammet Hüseyin Tantik'in uzaktan vuruşunda Merkezefendispor kalecisi Selçuk Özkurt başarılıydı. Merkezefendispor ceza sahasna yapılan ortada Muhammed Ali Dikmen'in vuruşunda defans topu uzaklaştırdı.


Merkez direğe takıldı

Ev sahibi ekip Uğur Oralı'nın yakın mesafeden vuruşunda üst direğe takıldı ve zorlu doksan dakika başladığı gibi 0-0 sona erdi.


Son haftalar heyecan dorukta

Bu sonuçla Merkezefendispor puanını 38'e çıkartırken, İstanbul 25 Çatspor da 34 puana yükseldi. Grupta Kadırgaspor 38, İstanbul 25 Çatspor 34 ve Tokat Bereketlispor 33 puıanda yer alıyor. Tokat Bereketlispor bugün oynanan Sütlücespor maçında 2-1 önde iken, Sütlücespor'un yoğun itirazları  ve çıkan arbede sonrasında maç 87.dakikada yarıda kaldı. Merkezefendispor ikili averajda Kadırgaspor'a üstün durumda. Zeytinburnu temsilcisinin kalan maçları Sütlücespor ve Küçükçekmece Tokat Bereketlispor ile, İstanbul 25 Çatsspor'un Şişli Anadolurspor ve Teraziderespor ile, Kadıgraspor'un maçları Sarıyer F.S.M ve Etiler Kartalspor ile, Küçükçekmece Tokat Bereketlispor'un maçları da Etiler Kartalspor ve Merkezefendispor ile olacak.

Haber: Erdem Sağolan-Bilgin Budun
Fotoğraflar: Erdem Sağolan

Hiç yorum yok:

Samet Birdemir Bayrampaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor, son olarak Bayrampaşa Yenidoğanspor'da forma giyen Samet Birdemir'i renklerin...