Cuma, Haziran 03, 2022

Negmar Tavşanlı Belediyespor Özdemir ile devam


2021-2022 Yalova Süper Amatör Lig şampiyonu Negmar Tavşanlı Belediyespor, Şampiyon hocası Serkan Özdemir ile yeni sezon için anlaştı.

Şampiyon hoca Serkan Özdemir imza sonrası yaptığı açıklamada “ 2 sezondur görev yaptığım ve bir çok kez şampiyonluk yaşadığım evim gibi gördüğüm Kulübüm Negmar Tavşanlı Belediyespor ile yeni sezon için tekrardan anlaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Hedefimiz geçen sezonki yenilgisiz şampiyonluğumuzu tekrarlayarak Bölgesel Amatör Lige çıkmaktır. Bu gün itibari yeniden yapılanarak transfer çalışmalarına başlıyoruz, her iki tarafa da hayırlı olsun “ dedi.

1980 İzmit doğumlu olan Serkan Özdemir, çalıştığı takımlarda başarılı bir grafik sergileyerek, disiplinli çalışmaları ve futbolcularla kurduğu başarılı iletişimleri ile biliniyor.

Başarılı Teknik Sorumlu Serkan Özdemir’in yardımcılıklarını Yaşar Erdinç, Muzaffer Arslan Gürses yaparken, kaleci Antrenörü olarak Ahmet Kuburlu görev yapacak.

Serkan Özdemir kimdir?

Antrenörlük kariyerine ilk olarak 2007 -2008 sezonunda Negmar Tavşanlı Belediyespor Genç Takımını çalıştırarak başlayan 42 yaşındaki Serkan Özdemir, 3 sezonda 2 genç takım şampiyonluğu yaşadı. Daha sonra küçük bütçelerle kurulan takımla 2 sezon üst üste Tavşanlı Belediyespor A takım antrenörlüğü yaparak ilk 5 te bitirdi. Ardından sırasıyla 2 sezon Yalova Esnaf spor A takım, 1 sezon Doğan Spor U17, Fıstıklı spor A Takım, daha sonra Altınova Çavuşçiftliği Kültür sporda 3 sezon görev yaptı. ilk sezonda 2. Amatör Şampiyonluğu yaşadı, ikinci sezon son hafta kaçan şampiyonluk, üçüncü sezon 1. Amatörde Namağlup şampiyonluk yaşayıp Süper Amatöre çıktı. Daha sonra Yalova Subaşı sporla 1 şampiyonluk daha yaşadıktan sonra tekrar Negmar Tavşanlı Belediyespora geri döndü. Buradaki ilk sezonunda orta seviye bir kadroyla şampiyonluk yarışında mücadele etti. Pandemi sonrası oynadığı 2021-2022 sezonunda destan yazarak Yalova ilinin namağlup şampiyonluk unvanını aldı.

Haber: Murat Nazik - futbolamator.com

Hiç yorum yok:

Zirvedeki kritik maçın galibi Beyoğlu Çukurspor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup 4. hafta karşılaşmasında Göktürk FK sahasında Beyoğlu Çukurspor'u misafir etti. Konuk ekip son dakika ...