Çarşamba, Haziran 01, 2022

Sarıgazi sahasının 'Fetih'ine izin vermedi


İstanbul 1. Amatör Lig 21. Grubun güçlü takımlarından Sarıgazispor, ilk maçta 3-3 berabere kaldığı Ataşehir temsilcisi Fetih Kelkitspor’u misafir etti.

Mücadelenin başlamasıyla peşpeşe golleri bulan kırmızı beyazlı Sarıgazispor ilk yarıyı 2-0 öne tamamlarken, ikinci yarıda attığı tek golle sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan takım oldu.

Sarıgazi Stadı'nda iki takımında centilmenlik sınırları içinde oynadığı mücadeleyi Vedat Altan, Ahmet Midilli ve Samet Koçyiğit hakem triosu yönettiler.

Sarıgazispor gollerle başladı

Mücadelenin ilk düdüğü ile rakip kaleye giden Sarıgazispor 1. Dakikada Cansın Taygun Topal’ın golü ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu golün ardından pozisyona giren ev sahibi ekip 3. Dakikada Berhan Can Odabaş ile fileleri havalandırarak skoru 2-0 yaptı.


Attığı gollerle iyice rahatlayan Sarıgazispor oyunu rölantiye alsada, konuk ekip kontra ataklarla yakaladığı net pozisyonlarda sonuca gidemedi. İlk yarı ev sahibi ekibin iki farklı galibiyeti ile sona erdi.

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan iki ekipten golü bulan ev sahibi ekip oldu. Maçın son bölümlerinde genç yeteneği Mahmut Kadir Tazecan ile golü bulan Sarıgazispor mücadeleyi 3-0 kazanmasını bildi.

Yıldırım : Sarıgazispor’a misafirperverliği için teşekkür ederim

Maç sonu açıklama yapan Fetih Kelkitspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yıldırım “İlk maçta saha dışında yaşanan olaylarla alakalı futbolcular arasında gerginleşen mücadele Sarıgazispor Kulüp Başkanı Serdar Turhan, Sarıgazispor Teknik Sorumlusu Bekir Arı ve Sancaktepe Kulüpler Birliği Başkanı Yasin Gezgin’in sağduyulu davranışları ve girişimleri sonucunda maç öncesi son bulmuştur. Centilmence geçen bu mücadelede 3-0 galip gelen Sarıgazispor’un Başkanı, Teknik ekibi ve futbol takımını tebrik ederim ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. Sarıgazispor’a kalan maçlarında başarılar dilerim" dedi.

Haber: Murat Nazik - futbolamator.com

Hiç yorum yok:

beIN Sports 50 amatör kulübe forma sponsoru oldu

beIN SPORTS tarafından "Amatör Ruh, Profesyonel Destek" ilkesiyle başlatılan ve amatör futbol kulüplerine forma desteği sağlanacak...