Cuma, Haziran 03, 2022

Sarıgazispor Harb İş'e şans tanımadı


İstanbul 1. Amatör Lig 21. Grupta son haftalara girilirken oynadığı başarılı futbol ve aldığı galibiyetlerle yükselişini sürdüren Sarıgazispor, deplasmanda Harb-İşspor ile karşılaştı.

Alt sıralarda yer alan rakibi karşısında iyi futbolunu sahaya yansıtan Sarıgazispor, mücadeleyi 3-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu, son 5 maçta 4. galibiyetini aldı.

Gülsuyu Asım Kara Stadında oynanan mücadeleyi İbrahim Erman Kartaler, Uğur Eşsiz ve Deniz Mert Turgut hakem triosu yönettiler.

Aşırı sıcak havada oynanan mücadelede bu maçta siyah-gri forma giyen Sarıgazispor’u galibiyete taşıyan golleri 34'te Cansın Taygun Topal, 36'da Tayfun Gümüşoğlu ve ikinci yarıda 88'de genç yetenek Mahmut Kadir Tazecan kaydetti.



Sarıgazispor Teknik Sorumlu Bekir Arı yönetiminde oynadığı 13 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile 24 puanla 4. Sırada yer alıyor.

Sancaktepe temsilcisi kalan maçlarda, Tuzla Gençlerbirliğispor, Anadoluhisarı İY. (D) ve Hasanpaşaspor ile karşılaşarak sezonu tamamlayacak.

Haber: Murat Nazik - futbolamator.com

Hiç yorum yok:

Zirvedeki kritik maçın galibi Beyoğlu Çukurspor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup 4. hafta karşılaşmasında Göktürk FK sahasında Beyoğlu Çukurspor'u misafir etti. Konuk ekip son dakika ...