Cuma, Haziran 03, 2022

Tuzla Anadoluspor'dan gol şova devam


İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Tuzla Anadoluspor deplasmanda son basamaktaki Esenevlerspor'u 9-4 yenerek takipçisi Özataşehirspor'un 3 puan önünde zirvedeki yerini korudu.

Ümraniye Belediye Stadı'nda Onur Çakır'ın yönettiği maçta bir ara skoru 8-1 yapan Anadoluspor son bölümde yedeklere şans verirken, Esenevler gollerine engel olamadı ancak farklı galip gelmesini bildi.

Gökhan Karakaya'nın yönetimindeki Tuzla Anadoluspor'da Oktay Şahinsoy 5 golle yıldızlaşırken diğer goller Özcan Erata, Emre Başal, Yakup Altunbaş ve Bayram Özdoğan'dan geldi. Esenevlerspor'un sayıları Süleyman Çom (2), Furkan Bektaş ve Emirhan Köse'den geldi.

İlginç bir anekdot; iki takım da bu sezon en fazla gol attıkları maçı oynadılar. Tuzla Anadoluspor son 2 maçta rakip filelere 17 gol bıraktı. Bu sezon 13 maçta 10 gol atan Oktay Şahinsoy bunların 9'unu son iki maçta kaydetti. 2. Amatör gol kralı Abdullah Kaya son iki maçta forma giymedi.

Hiç yorum yok:

Beylikdüzüspor 'Demir' gibi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk iki maçlarında 4 puan toplayan iki ekibin maçında Beylikdüzüspor sahasında İstiklalspor'u 4-0 ye...