Çarşamba, Haziran 14, 2023

Çağlayanspor'dan 1. Amatör Lig için dev adım


İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'ta yenilgisiz lider Kağıthane Çağlayanspor sahasında Gümüşderespor'u 11-0 gibi farklı bir skorla devirirken 1. Amatör Lig'e çıkma yolunda önemli bir adım attı.

Çağlayanspor son 2 hafta takipçileri Çetinkayaspor ve Sivasspor'la oynayacağı 2 maçtan 1 puan çıkardığı takdirde tarihinde ilk kez 1. Amatör Lig'e çıkacak.

Nurtepe Stadı'nda oynanan ve Yasin Yılmaz'ın yönettiği maçta Ömer Tunç 5 golle yıldılaşırken Kadir Turhan 3, Mustafa Çoban, Mert Karagöz ve Fatih Çimen birer gol attı.

Son 6 maçta 36 gol atan Çağlayanspor hücumdaki performansının yanı sıra kale ve savunmada da geçti vermiyor. Kaleci Furkan ve savunma attı bu son 6 maçtaki kusursuz performanslarıyla rakip takımlara gol şansı vermediler.

Kağıthane Çağlayanspor'un başarısında önemli pay sahibi olan deneyimli isimler Ömer Tunç, Mustafa Evcimen, Erkan Çelik, Mert Karagöz ve Furkan Temiz, son 2 maçlarını da kazanıp ligi yenilgisiz şampiyon olarak tamamlamak istediklerini söylediler.


Hiç yorum yok:

Girne Gençlik'ten mucizevi galibiyet

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta ilk 3 maçını berabere tamamlayan Girne Gençlik, deplasmanda Kartalspor'u 3-2 yenerek ilk galibi...