Perşembe, Haziran 15, 2023

Esenyurt 19 Mayısspor şampiyonluk ipini göğüsledi


İstanbul 2. Amatör Lig 13. Grup'ta Esenyurt 19 Mayısspor deplasmanda Öz Alibeyköyspor'u 3-0 yenerek bitime 2 hafta kala şampiyon olarak 1. Amatör Lig'e çıkmayı garantiledi.

Kırmızı Beyazlı ekip böylece ikinci sezonunda şampiyonluğa ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. Esenyurt ekibi Öz Alibeyköy deplasmanında Ozan Köse ve Bulut Caniaz'ın golleriyle sonuca gitti.

Kayacık: En özel şampiyonluğum
19 Mayısspor Teknik Direktörü Ercan Kayacık maç sonu yaptığı açıklamada "Bu sene 2.Amatör'e şampiyonluk parolası ile girmek ve şampiyon olmak istiyorduk. Nitekim kimle konuşsam, kime 'Bizde oynar mısın?' desem 'Hocam sen varsan her şekilde oynarım' yanıtı aldım. Tek kuruş para istemeden menfaat gözetmeden benim isteğimle tek sözüm ile gelip oynayan ve gelmek isteyip takımları tarafından engellenen tüm ama tüm arkadaşlarıma kardeşlerime öğrencilerime sonsuz teşekkür ederim. Birçok şampiyonluk yaşadım ama bu şampiyonluk hepsinden çok daha değerli oldu. Nedeni kendi kurduğum takımda hoca olarak şampiyonluk yaşamam" dedi.



Kayacık şöyle devam etti:

"Bir sözümle bana güvenen ve beni asla tek bırakmayıp her maça işinden ailesinden ayrılarak gün ve saat fark etmeden gelip son gücüne kadar savaşan arkadaşlarımla şampiyonluk yaşadım. İki koli suya maça çıkıp son terine kadar savaşan yedek otursa da asla takımını tek bırakmayan aslan parçaları ile şampiyonluk yaşadım.

Daha ne isterim ki bunlarla şampiyonluk yaşamak her şey değer.

Tüm oyuncularıma bizi yalnız bırakmayan alt yapı oyuncularıma Sponsor olup bizlere forma yaptıran Orhan Şen'e 

Bize t-shirt yaptıran Ramazan Caniaz 'a 

Samsun Havza İlkkıvılcımspor Başkanı Yaşar Karacan'a 

İmkan buldukça bizi her maçta tek bırakmayan Genel kaptanım Ahmet Asan'a 

Futbol okulu sorumlum hocam kankam Süleyman Çınar 'a 

Ligin ilk yarısında bizimle birlikte olup ikinci yarı ailevi durumdan dolayı bizlerden ayrılan oyuncumuz Barış Ayna ve Yardımcı hocam Kemal Ayna'ya katkılarından emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim.

Herkesin emeğine ayağına yüreğine sağlık."

Hiç yorum yok:

Beylikdüzüspor 'Demir' gibi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk iki maçlarında 4 puan toplayan iki ekibin maçında Beylikdüzüspor sahasında İstiklalspor'u 4-0 ye...