Salı, Haziran 06, 2023

Maltepe Fındıklıspor kaldığı yerden devam


İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grup'ta 11 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta sona eren Maltepe Fındıklıspor bu hafta Feneryoluspor'u 4-1 yenerek taraftarının gönlünü aldı, iddiasını korudu.

Sultanbeyli Belediye Stadı'nda oynanan ve Sinan Karakaş'ın yönettiği maçta ilk gol henüz 3. dakikada konuk takımdan geldi ve Gökhan Mutlu Feneryoluspor'u 1-0 öne geçirdi.

Sonrasında oyunu tek kaleye çeviren ve sayısız pozisyondan yararlanamayan ev sahibi ilk yarı sonunda  Yunus Öksüz'ün attığı golle  eşitliği yakaladı. İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıya  Samet Akgüneş in taktiksel değişiklikleri ile  fırtına gibi başlayan Fındıklıspor 47'de Oğuzhan Özkaya, 57'de Ayberk Canatan ve 60'ta yine Oğuzhan Özkaya ile bulduğu goller ile maçı erkenden koparmasını bildi. 

Bu dakikadan sonra teknik ekipte altyapı antrenörü Ali Kalender'in de bulunduğu Fındıklıspor,  genç oyuncularına şans vererek gelecek adına güzel sinyaller vermeyi başardı. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca karşılaşma 4-1 Fındıklıspor galibiyeti ile sona erdi.

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...