Çarşamba, Haziran 07, 2023

Murat Şenvardar BAL ve 3. Lig ekiplerinin radarında


Geçtiğimiz sezona Küçükçekmece Sinopspor ile sezona başlayan deneyimli Teknik direktör Murat Şenvardar, birçok 3. Lig ve BAL, Bölgesel Amatör Lig takımlarının radarına girmiş durumda. 

Sezonun başlamasına uzun bir zaman olmasına rağmen Murat Şenvardar’ın kapısını aşındıran takımlar, tecrübeli çalıştırıcıyı kadrolarına katmak istiyor. Bayrampaşaspor, Küçükçekmecespor ve Düzcespor’u şampiyon yaparak 3. Lige yükselmelerini sağlayan Teknik Direktör Murat Şenvardar, yeni yelkenlere yol almak için gelen teklifleri ince eleyip sık dokuyarak bir bir değerlendirmeye gayret gösteriyor. 

Henüz hiçbir kulüple anlaşmaya varmayan Teknik Direktör Murat Şenvardar, yakın zamanda gelen tekliflerden en iyisini değerlendirip yeni sezonun yol haritasını çizmeyi hedefliyor. Konu ile ilgili sorularımıza yanıtlamak istemeyen Teknik Direktör Murat Şenvardar, yakın zamanda kiminle anlaşıp anlaşmadığını herkesin yakından görebileceği söyledi. Bunu açıklamanın henüz erken olduğunu söyleyen Şenvardar, aceleci davranmayıp iyi bir yol haritası çizmeyi planladığını söyledi.

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...