Pazartesi, Haziran 12, 2023

Recep Aykutalp Çeliktepespor'da devam


İstanbul 1. Amatör Lig'de başarılı bir sezon geçiren ve Süper Amatör Lig şansını play-off'ta kaçıran Çeliktepespor, teknik direktör Recep Aykutalp ile devam etme kararı aldı.

Sportif Direktör Bülent Özsoy'la bir araya gelen deneyimli teknik adam kendisini bir yıllığına daha sarı siyahlı renklere bağlayan imzayı attı. Çeliktepespor olarak yetiştirici kimliğe sahip bir kulüp olduklarının altını çizen ve genç kadrolarla mücadele ettikleri belirten Aykutalp "Tabii elbette çalışmalarımızı sportif başarılarla taçlandırmak isteriz. Bu sezon çok güçlü bir grupta ikinci olduk ancak play-off'ta maalesef galip gelemedik. Umuyorum gelecek sezon yarım kalan işimizi tamamlarız ve Çeliktepespor'u yeniden Süper Amatör Lig'e taşırız" dedi. 

UEFA A teknik direktör ve scout diplomalarına sahip, 1964 doğumlu Recep Aykutalp daha önce Gültepespor, Ayazağaspor, Günyamaçspor, Harmantepespor, Çeliktepe Ümitspor, Sanayi Mahallesi SK, Hamidiye Gençlikspor, Ortaköyspor, Kuruçeşmespor,  Reşitpaşaspor, Leventspor, İstanbul Bayburtspor, İstanbul Gümüşhanespor, Yeşilcespor, Dikilitaşspor, Yeni Levent Konaklarspor, Yahya Kemalspor, Yeni Ortabayırspor, Ulusspor, Muğla Fethiyespor gibi kulüplerde görev yaptı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 19 Ekim 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...