Cuma, Haziran 09, 2023

'Şampiyon olup kupayı Kılıçoğlu'na götürmek istiyoruz'


İstanbul 2. Amatör Lig 13. Grup'ta geçen hafta deplasmanda takipçilerinden Sultanmuratspor'a deplasmanda 2-1 kaybeden lider Esenyurt 19 Mayısspor'da teknik direktör Ercan Kayacık, hala şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını söyledi.

Kayacık yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sultanmurat maçında 90 dakika tek kale oynamamıza rağmen bir türlü meşin yuvarlağı çizgiden geçirmedik. Rakibimizin tek yaptığı uzun toplarla kalemize gelmesiydi. Pozisyon bile vermedik diyebilirim ama gel gelelim ki futbolda adalet yok, atamazsan atarlar kuralı vardır.

Kalemize gelemeyen rakibimizi kendi hatamızla iki sefer kaleye getirdik ve bunlar gol ile sonuçlandı. Tüm ataklarımda top ya direkten döndü ya da rakip kaleci kurtardı. Sağlık olsun biz bu sene bu gruptan şampiyon olarak çıkacağımıza inanıyoruz. Yine lideriz ve sezon sonu inşallah şampiyon olarak 1. Amatör'e çıkmak istiyoruz.

İki senelik bir takımın ikinci sezonunda şampiyon olması çok daha güzel olacaktır. Şampiyon olduğumuzda pandemi döneminde vefat eden Rahmetli yöneticimiz Fikri Kılıçoğlu'nu ziyaret edip kupayı ona götürmek istiyoruz."

Hiç yorum yok:

Kuzguncukspor yemekte bir araya geldi

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Kuzguncukspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Kalamış Paysage Restaurant'ta düzenlenen...