Salı, Haziran 13, 2023

Sancaktepe FK'nın satışına yabancılar bile şaştı


Uzun yıllar 2. ve 3. ligde mücadele eden, içine düştüğü maddi sıkıntılar nedeniyle üst üste 3 sezon 2. Lig’den Süper Amatör Lig’e kadar gerileyen Sancaktepe Futbol Kulübü satışa çıkarıldı. 

Kulübü geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’in başlamasına günler kala satın alan, rekor sayılabilecek kadar kısa sürede bir kadro kurup ligden çekilmesi beklenen Sancaktepe’yi sahaya süren ancak yine de düşmeye engel olamayan Başkan Gökhan Baylan kulübü satışa çıkarmaya karar verdiklerini söyledi.

SANCAKTEPE ilçesinde hiç destek görmedikleri için kulübü geçen sezon devre arasında Bahçelievler’e taşıdıklarını hatırlatan Baylan, “Yatırım alanımızı değiştirdiğimiz için kulübü satmaya karar verdik. 750 bin TL gibi bu seviye için çok cüzi sayılabilecek bir rakama satıyoruz. Bu rakama Sancaktepe’de küçük bir daire bile alınamaz” dedi.

CİDDİ ALICILAR ARASIN

KULÜBÜ satışa çıkardıktan sonra ardı ardına telefonlar aldıklarını belirten Baylan “Gerçekten ilgili olan da arıyor, sırf merak eden de... Stat kendinizin mi, halı sahanız var mı gibi anlamsız sorular geliyor. Sancaktepe FK’nın A4 dosya kağıdındaki kaydından başka hiçbir şeyi yok, bunu açık yüreklilikle söyleyeyim. Kulübü alan İstanbul içinde istediği ilçeye, stada taşıyacak. Talipleri bekliyoruz ancak lütfen ciddi alıcılar arasın” dedi.

SATIŞ YABANCI BASINDA

YURT dışından da kendilerine ilgi olduğunu belirten Baylan, satışa çıkmamız Fransa, Kosova ve Arnavutluk’ya haber oldu, bizi yabancı gazeteciler aradı. Yaklaşık 29 bin Euro’ya satış yapmamıza şaşırdılar. Profesyonel lig geçmişi, bir markası olan kulüp için biçilen fiyatı çok ucuz buldular” ifadelerini kullandı. 

SATIŞ İŞLEMLERİ İÇİN İLETİŞİM NO: +90 542 319 03 80

Hiç yorum yok:

Kritik maçın galibi Küçükçekmece İdman Yurdu

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan iki ekibin maçında Küçükçekmece İdman Yurdu sahasında Cevizli Anadoluspo...