Pazartesi, Haziran 05, 2023

Sultanmuratspor zirve aşkına


İstanbul 2. Amatör Lig 13.Grup'ta şampiyonluk  mücadelesi veren Küçükçekmece Sultanmuratspor, ligin ilk yarısında deplasmanda yenildiği lider Esenyurt 19 Mayısspor'u sahasında 2-1 yenerek hem rövanşı aldı hem de şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın sevincini yaşadı.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda oynanan maçın  ilk yarısı golsüz beraberlikle kapattı.

İkinci devreye daha istekli ve hızlı başlayan ve sahibi Sultanmuratspor, 72.Dakikada Seccad ile öne geçti. Müsabakada, 80. dakikasında misafir takım Esenyurt 19 Mayısspor Talha'nın penaltı golü ile beraberliği yalayarak skoru 1-1 yaptı. 90+ 2'de Ceyhun'un attığı golle Sultanmuratspor , maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Kırmızı siyahlı ekip böylece liderlik koltuğundaki rakibi ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

Özköşkoğlu: Maç boyu disiplini elden bırakmadık
Maç sonrasında Küçükçekmece Sultanmurat Spor  Teknik Direktörü Hüsamettin Özköşkoğlu , açıklamalarda bulundu: "Öncelikle zor bir maçtı, güzel bir galibiyetle aldığımız için mutluyuz. Rakip Esenyurt 19 Mayısspor grupta 6 puan farkla liderdi. Hafta arası çalışmalarımızda bu ekibi yenebilecek gücümüzün olduğunu oyuncu kardeşlerimize defalarca anlattık. Maça kontrollü ve ne yaptığını bilen bir oyun anlayışıyla ilk yarısı golsüz kapattık.

İkinci yarı uzun toplarla oyunu hep rakip sahaya yıkma gayretimiz vardı. Rakibin bazen oyunu kontrol altına aldığı dakikalar oldu. Ancak alan savunmasını çok iyi yaptık. Oyuncu kardeşlerim maç boyunca disiplini elinden bırakmadılar. Yediğimiz penaltı golü maçın bitiminde stresli dakikalar yaşatsa da, galip gelmeyi bildik. Oyuncu kardeşlerimin mücadelelerinden dolayı kutluyorum."

Haber: Yılmaz Aktepe







Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...