Pazar, Eylül 10, 2023

Şafak Uçak: Bu sezon çok istekli ve iddialıyız


İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta mücadele etmeye hazırlanan Pendik Emekspor'da başkan Şafak Uçak zor bir grupta yer aldıklarını ancak şampiyonluk için iddialı olduklarını söyledi.

 Başkan Şafak Uçak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yeni sezon çalışmalarımıza 1 Eylül'deki kura çekiminin hemen ardından 4 Eylül pazartesi günü start verdik. Öncelikle en başta grubumuzdaki tüm takımlara başarılar diliyor, tüm oyuncu kardeşlerimize sakatlıksız biz sezon geçirmesini temenni ediyorum. 

Grubumuz genel olarak bakıldığında 2. Amatör'den şampiyon olarak çıkan 2 takım, 2. olarak çıkan 2 takım, Süper Amatör'den düşen 2 takım ve bu ligin gediklisi 4 takım bulunuyor. Her maçın zor olacağı herkesin herkesi yenebilecek güçte olduğu ve muhtemelen 4-5 takımın şampiyonluk parolasıyla yarışacağı seyir zevki yüksek, izleyenlerin ve oynayanların keyif alacağı bir sezon bizi bekliyor. 

Güçlü kadromuza yeni transferlerimizi ekleyerek bu sezon ne kadar iddialı  ve istekli olduğumuzu herkese belirtmek isteriz. Teknik ekibimizin vereceği rapor doğrultusunda kadromuza net, kendini ispat etmiş, bize güç katacağına inandığımız  1-2 transfer daha yapabiliriz. 

Bununla ilgili yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve teknik ekibimiz koordineli bir şekilde çalışıyor. Kendimize güveniyoruz inanıyoruz ki yolun sonu bizim için Süper Amatör olacak.



Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...