Salı, Kasım 07, 2023

Gürpınarspor bir açıldı pir açıldı


İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta Gürpınarspor deplasmanda Yeşilköyspor'u 7-2 yenerek 4 haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Bakırköy Belediye Stadı'nda oynanan ve Mehmetcan Güler'in yönettiği maça çok iyi başlayan Gürpınarspor 5'te Ender Burak Reis ve 8'de Emre Naycı'nın golleriyle 2-0 üstünlüğü yakaladı ve devreyi önde tamamladı.

İkinci yarıya çok iyi başlayan Yeşilköyspor Cem Altuca'nun 48 ve 53. dakikalarda attığı gollerle eşitliği sağladı.

2-2'nin ardından Gürpınarspor Teknik Direktörü Cem Çalışkan oyuna hamle ederek 3 değişiklik birden yaptı ve bu hamle meyvesini çabuk verdi. Oyuna 55'te giren Polat Aktaş beş dakika sonra Gürpınarspor'u 3-2 öne geçirirken 65'te Emrah Kasım Akar farkı ikiye çıkardı. Bu gol sonrası saha içinde iki takım arasında gerginlik çıktı. Yeşilköyspor'da Berat Güven ve antrenör Volkan Bagaç kırmızı kart görürken Gürpınarspor'dan üç futbolcuya sarı kart çıktı.

Konuk takım 74'te Serkan Sütlü, 83'te Furkan Kaya ve 84'te yeniden Serkan Sütlü ile golle bularak sahadan 7-2 galip ayrıldı.

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...