Pazar, Kasım 12, 2023

İstanbul&Esenyurt Orduspor koltuğunu bırakmadı



İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta lider İstanbul&Esenyurt Orduspor deplasmanda Eroğluspor'u zor da olsa 2-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.

Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'nda soğuk ve yağışlı bir havada oynanan maçta Orduspor Tolunay Kansız'ın 23. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Mor Beyazlılar'ın İstiklalspor'un transferi olan 2000 doğumlu oyuncu 7 maçta 9 gole ulaştı. 

Güçlü rakibi karşısında dişe diş bir mücadele sergileyen Eroğluspor 48. dakikada Faruk Mantarcı'nın penaltı golüyle eşitliği sağladı. Çok sert ve gergin geçen maçın 90+1. dakikasında Erhan Kansız Orduspor'a 3 puanı getiren golü attı.

Çok gergin geçen maçta hakem Enes Ömer Beşiroğlu sık sık kartına başvurdu. Eroğluspor'a 4, Orduspor'a 8 sarı kart çıktı.

Onur Soğuksu yönetimindeki İstanbul &Esenyurt Orduspor 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlikle zirvede yer alıyor. Eroğluspor ise 1 puanla sondan ikinci sırada.


Hiç yorum yok:

Balkanspor binasına taşlı saldırı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Balkanspor'un Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi'ndeki kulüp binası dün akşam kimliği bel...