Salı, Kasım 14, 2023

Kurtköyspor'dan hakeme büyük tepki



İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Kurtköyspor'un 2. Başkanı Doğan Şener, Beykoz Yenimahallespor işe oynadıkları maçın hakemi Egemen Temizel ile yardımcıları Ümit Öndin ve Serdar Bilici'ye tepki gösterirken "Maç içinde yaptıkları son derece pozisyon bilgisi yoksunluğu ve taraflı tutumlarını büyük bir hayretle izledik" dedi.

Şener yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bu zamana kadar bir çok maçımızda hakem hataları ile karşılaştık fakat hayatım boyunca  bu şekilde maçın diğer takıma verilmesi olayı ile karşılaşmadım. Saygıdeğer hakemimiz rakibin maçı kazanması için 94. dakikada 8 dakika uzatma vererek maçı tam 107 dakika oynatarak maçı rakibe kazandırmak için elinden geleni yaptı. Maçın 50. dakikasına 3-0 öne girdik ancak daha sonra orta hakemin anlam veremediğimiz şekilde rakibe 2 penaltı vererek maça damga vurması ile yapacak bir şeyimiz kalmamıştı.

Maçı 8 dakika uzatan Egemen Temizel maçı bitirmek yerine maçın 99. dakikasında ise bir serbest vuruş uydurdu ve bu serbest vuruş bariz şekilde auta giderken buna da korner vererek rakip takım lehine elinden geleni yaptı. Bu korner neticesinde 99. dakikada golü yedik. 

Tabii saygıdeğer orta hakem bununla da yetinmedi maçı 8 dakika daha uzattı belki bir gol daha attırabilirdi diye ve nihayetinde bunu yapmak için zamanı yetmedi. 

Sayın Hakem kurulu yöneticileri öncelikle Tribün baskısının olduğu yerlerde hakemlerin polis olmadan maçı başlatmamaları konusunda yetki vermeniz ve Türk futbolunun saygısının kazanılması için bu tarz hakemlere sağlam cezalar vermeniz gerekir ki bir daha böyle maç yönetmesinler. 

Bu hakemin bundan sonra görev alıp almaması ile ilgili de hakem kuruluna dilekçe yazacağız. Ayrıca bu konunun da takipçisi olacağımızı kamu oyuna bildiririz."

Hiç yorum yok:

Balkanspor binasına taşlı saldırı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Balkanspor'un Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi'ndeki kulüp binası dün akşam kimliği bel...