Salı, Kasım 07, 2023

Maltepespor zoru başardı



Bölgesel Amatör Lig 1. Grup’ta Maltepespor, haftaya lider giren Beylikdüzüspor’u hem de 9 kişi kaldıktan sonra attığı gollerle 2-0 yendi. Beylikdüzü maçta 2 kez penaltı kaçırdı.

Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanan maçın 17.dakikasında hakem konuk ekip lehine penaltı atışına hükmetti. Abdulkadir Dilekçi’nin vuruşunda Maltepespor kalecisi Ümit Kurt plonjon ile topun ağlara gitmesini önledi. Kaleci Ümit 20. dakikada sakatlanarak oyun dışına çıktı yerine kaleye Mehmet Ağahan Çolak geçti.

Maçın 30.dakikasında Maltepespor Teknik Sorumlusu Hasan Ali Cesur orta saha oyuncuları Emirhan Kaya ile  Tolga Keskin ve santrfor Bartu Umut olmak üzere 3 oyuncu değişikliği yaptı. Cesur’un bu oyuncu değişiklikleri Maltepespor takımının oyununu etkiledi ve oyunda denge sağlandı.

Maçın ilk devresinde gol sesi çıkmadı.


Mücadelenin 65.dakikasında maçın hakemi İstanbul Beylikdüzüspor lehine 1 penaltı daha verdi, Sadettin Kayalar’ı da kırmızı kartla oyundan attı. Beylikdüzüspor’da topun başına bir kez daha Abdulkadir geçti, bu kez de Mehmet gole izin vermedi. Atış sonrası Maltepespor’dan Mert Yıldırım kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Sahada 9 kişi mücadele eden Maltepespor 75.dakikada golü buldu. Beylikdüzüspor kendi yarı sahasında paslaşmalarla atağa kalkarken araya giren Muhammet Enes Baydarman tek başına ceza sahasına girdi, önündeki savunma oyuncusundan sıyrıldı ve skoru 1-0 yaptı. 90’da Beylikdüzüsporlu Yusuf Apaydın kırmızı kart gördü. 90+5’te Ömer Can Ahenk’in uzaktan vuruşunda kalecinin hatasında top ağlarla buluştu.  Mücadele 2-0 sona erdi.

Üst üste 3. galibiyetini alan Maltepespor 4. sıraya yükselirken Beylikdüzüspor liderlikten beşinciliğe geriledi.

Haber: Kadir Küçükay - yenimaltepegazetesi.com







Hiç yorum yok:

Balkanspor binasına taşlı saldırı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Balkanspor'un Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi'ndeki kulüp binası dün akşam kimliği bel...