Çarşamba, Kasım 15, 2023

Tophane Tayfunspor'dan Mesudiyespor'a yanıt


İstanbul Süper Amatör Lig'de oynanan Tophane Tayfunspor-İstanbul Mesudiyespor maçı sonrası konuk ekipten ev sahibi takıma kınama gelmişti. Tophane Tayfunspor cephesi de bir cevap yazısı yayımladı.


Tophane Tayfunspor'dan yapılan açıklama şöyle:

"THY maçında almış olduğumuz 3-0 hükmen mağlubiyeti bilen rakiplerimiz bunu fırsata çevirmek için sahada yapamadıklarını masa başında yapma çabasına girmiştir. En son oynamış olduğumuz Mesudiye karşılaşmasında 2-1 galip geldik. Galip gelen takım neden rakip takıma taşkınlık yapsın? Maç oynanırken rakip takım kalecisi kırmızı kart gördükten sonra Tophane yedek kulübesine dönerek neden ağıza alınmayacak hakaretler etmiştir? Sosyal mecralarda gösterilen bir video ile kendilerini haklı göstermeye çalışan bu kulübün futbolcuları maç soyunma odasına değil de Tophane tribününe gidip el kol hareketi yapmış, tribünleri tahrik etmiştir. Bunda sonra soyunma odasına geçip kendilerine gösterilen tepkiyi videoya alarak sanki durup dururken kendilerine saldırılmış izlenimi vermeye çalışmışlardır.

Hiçbir Mesudiyesporlulunun kılına dahi zarar gelmemiştir. Tophane Tayfunspor'un 3-0 hükmen mağlubiyet aldığı taktirde ligden ihraç olacağını bilen Mesudiyespor Kulübü sahada yapamadığını masa başında tahriklerle yapma çabasına girişmiştir ama boşa çıkmıştır. Kendilerine tavsiyemiz böyle eylemlerden nemalanmaya çalışmamaları yönünedir. Bu yaşananları tek bir atasözü ile şöyle anlatabiliriz: Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış."

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...