Çarşamba, Kasım 15, 2023

Tunusbağı'ndan tepki: Böyle hakemler maç almamalı


Tunusbağıspor Kulübü bir açıklama yaparak, 1. Amatör Lig'de cumartesi günü oynadıkları Kavakpınarspor maçının hakemi Egemen Temizel'e tepki gösterdi.

Üsküdar ekibinden yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

"Cumartesi günü saat 16.00'da Selimiye Stadı'nda oynanan müsabakada nizami attığımız golü iptali ,aleyhimize vermiş olduğu uydurma penaltı ve saha içindeki tutum ve davranışları ile çok kötü maalesef taraflı bir yönetim gösterdiğini düşündüğümüz Egemen Temizel'in camiaya zarar verdiğini düşünüyoruz. Gectiğimiz sezon da iki maçımızı yöneten bu hakem arkadaşımız bu iki maçta da yapmış olduğu hatalar ile tepkimizi çekmiş ancak biz 'yetersiz' diye yorumlamıştık. Koşuları geçemediği için hakemliği bırakan 5 aydır maça çıkmayan bu arkadaşı hafta sonu iki önemli maça atayan kurul için de maalesef soru işaretlerimiz olmaktadır. Bizce yetersiz hakem olmasına rağmen İstanbul'da her sene en çok süper amatör maçı alan bu hakeme tepkimizi sosyal medyadan gösterdik. Kendisi de hakem olduğunu unutarak belki de hakem olduğunu bile bilmeyerek sosyal medyada 'Kasımpaşa' paylaşımı yaparak seviyesini gösterdi.

Pazar günü de yönettiği maçta bir tarafı doğrayan bizce taraflı maç yöneten Egemen Temizel için Kurtköy Spor Kulübü de bize çok benzer açıklamalarda bulunmuştur.

Hakem sayımız az, hakem yok diye bu arkadaşlar maç almaya devam etmemelidir. Bir hafta sonunda iki maçta çok ciddi tepki alan Egemen Temizel'in düdüğünü asmasını bekliyor ve yapılacak olan uygulamasında takipçisi olacağımızı bildirmek istiyoruz."

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...