Cumartesi, Kasım 11, 2023

Tuzla Şifaspor'da Atakan Mutlu dönemi


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup ekibi Tuzla Şifaspor'da ilk haftalarda alınan başarısız sonuçlar sonrasında kan değişikliğine gitti.

Eski teknik direktörü Batuhan Üzülmez'le yollarını ayıran tuzla ekibi teknik direktörlük görevi için Atakan Mutlu ile her konuda anlaşıp el sıkıştı. Marmara Üniversitesi Besyo ögretmenlik mezunu olan 43 yaşındaki başarılı yeni teknik direktör Atakan Mutlu önce yıllarda Soğanlıkspor, Esenkentspor ve Kartalgücü kulüplerinde de görev almıştı.


Tuzla Şifa Spor Kulübü başkan yardımcısı Serdar Tanyıldız'ın tarafımıza yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Alınan başarısız sonuçlar neticesinde ihtiyaç duyulan bu kan değişikliğinin ve yeni hocamızın onayladığı transferlerimizin kulübümüz adına olumlu etkilerini bu hafta oynanacak Küçükköy deplasman maçında göreceğimize inanıyor ve başta Atakan Mutlu hocamıza ve aramıza katılan yeni transferlerimize bu birlikteliğimizin hayırlı olmasını diliyorum."

Tuzla Şifaspor bu hafta pazar günü saat 15.00'de Küçükköy Stadı'nda Küçükköyspor'un konuğu olacak.

Hiç yorum yok:

Kuzguncukspor yemekte bir araya geldi

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Kuzguncukspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Kalamış Paysage Restaurant'ta düzenlenen...