Pazartesi, Kasım 13, 2023

Yeşilova Esnafspor kendini yaktı



 İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup’ta Yeşilova Esnafspor, haftaya galibiyetsiz düşme hattında giren 1877 Alemdağspor’a sahasında 2-1 mağlup oldu ve sezonun ilk mağlubiyetini aldı.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maçın henüz 25. saniyesinde Esnafspor kalecisi Turhan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Geçen hafta as kalecisi Sezer Gökhan Demir’i de kırmızı kartla kaybeden Küçükçekmece ekibinde kaleye Mehmet geçti. 1877 Alemdağspor bu pozisyonda kazandığı penaltıyı Metin Ekşin’le gole çevirdi: 0-1.
Konuk Çekmeköy ekibi Esnafspor’a fazla pozisyon şansı vermezken 44’te Metin Eşkin’in asistinde Beytullah Turan’la farkı ikiye çıkardı.



İkinci yarı Esnafspor beraberlik için baskı kurmaya çalıştı. Yeşil beyazlılar 74’te Ömer Faruk Karaman’ın frikik golüyle farkı bire indirip umutlansalar da kalan bölüme gol atamadılar ve sezonun ilk mağlubiyetini aldılar. Yeşil beyazlı ekip liderliğe yükselme şansını da kaçırdı. 1877 Alemdağspor ise bu sezon ilk kez kazandı.

Haber: Yılmaz Aktepe - yilmazhaber.com

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...