Pazartesi, Şubat 12, 2024

Ahmet Karaali Turnuvası'nda şampiyon Modi Master


Usta gazeteci, şair ve yazar Ahmet Karaali adına düzenlenen Yetenekli Ayaklar +47 Veteranlar Turnuvası sona erdi.

Yenibosna Kuyumcukent Sahası'nda oynanan turnuvanın finalinde Modi Master, Balat Güvenspor'u 3-1 yenerek şampiyon oldu. Üçüncülüğü İstanbul Demirsspor elde etti.

Turnuvada gol kralı Modi Master'den Muhammed Taher olurken, en az gol yiyen kaleci ödülünü Balat Güvenspor’dan Erdal kazandı. En centilmen takım olarak Şenlikköy Masterler seçildi. En iyi teknik direktör ödülü ise Balat Güven’den Muharrem Kurt’a verildi. Medya ödülü, turnuvaya ismini veren Ahmet Karaali’ye takdim edildi.


Ahmet Karaali yaptığı açıklamada "Buradan, turnuvaya adımın verilmesinden duyduğum onuru belirtmek isterim. Turnuva komitesinden Halit Akbaş ve Erdoğan Özcan kardeşlerime şükranlarımı sunarım. Ahmet Karaali Turnuva Karması, Ahmet Karaali +47 Şöhretler Futbol Turnuvası panosu ile ve plaketle onurlandıran dostlarıma şükranlarımı sunarım. Ayrıca, turnuvaya çağırdığım gönüldaşlarımın koşa koşa gelmelerinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim" diye konuştu.


Bu arada, Beyoğlu Yeni Çarşı A.Ş. kulübümden Sabahattin Keskin Bey’e, adıma yaptırdığı plaket için teşekkürlerimi sunuyorum. Gösteri maçında ise Çılgın Sedat, attığı 3 golle şov yaptı. Harun Uyar ve Umut Oğuz da iyi bir oyun ortaya koydular. Bu arada, aramızda olamayan Erdal Akgündüz kardeşimize de rahatsızlığından dolayı şifalar diliyorum.


Ahmet Karaali, 3/2/2024 Cumartesi"

Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.