Salı, Şubat 06, 2024

Haftanın maçında kazanan Çengelköyspor



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta sezonun en kritik maçlarından biri hafta sonu Beylerbeyi'nde oynanadı. Üsküdar AŞ (Çengelköyspor) evinde Yeşil Ilgazspor'u 2-0 yenerek ikinci sıraya yükseldi.

Oldukça sert geçen maçın ilk bölümlerinde Çengelköyspor daha baskındı. Sonradan dengeyi kuran Yeşil Ilgazspor çok net bir fırsat kaçırdı. Zaman zaman futbolcular arasında sözlü tartışmaların olduğu devre 0-0 bitti.

Çengelköyspor 62'de Alpay Şaşı'nın golüyle 1-0 öne geçti. Sonrasında konuk Zeytinburnu ekibi beraberlik için yüklendi. Uzatmalar oynanırken Yeşil Ilgazspor'un baskısını iyice artırdığı anlardan birinde, 90+8'de ev sahibi takım kontratağa kalktı. Kaleci Mert'in ileride olduğunu gören Alpay Şaşı çok uzak mesafeden güzel bir aşırtma ile skoru belirledi: 2-0.

Puanını 44 yapan Çengelköyspor ikinci sıraya çıkarken klasman yolunda çok önemli bir avantaj elde etti. Grupta Dudulluspor ve Yeşil Ilgazspor 42'şer puanla takipte ancak hafta sonu bu iki ekibin karşılaşacak olması Çengelköyspor'un avantajını artırıyor.

Haber: Çiya Özdemir

Çengelköyspor (Üsküdar Futbol Yatırımları AŞ)

Yeşil Ilgazspor

Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.