Pazartesi, Şubat 05, 2024

Kubilay Sayışman Gemlik Belediyespor'da


Gemlik'in en önemli antrenörleri arasında olan Kubilay Sayışman, Gemlik Belediye Spor Kulübü ile anlaştı. Deneyimli teknik adam yıldızlar grubunu çalıştıracak.

Kubilay Sayışman konuyla ilgili olarak "Gemlikspor'a uzun yıllar top koşturmuş ve kaptanlık ve son on yıldır da antrenörlük yapmış bir kişi olarak, Gemlik çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, yeteneklerini geliştirmesinde yardımcı olmak ve onların hayatlarına bir nebze de olsa dokunabilmek en büyük amacım. Bu amacıma şimdi Gemlik Belediye Spor Kulübü'nde devam edeceğim. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Gemlikspor Belediye Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada ise "Gemlik'te uzun yıllar futbol oynamış, antrenör olarak da büyük başarılara imza atmış Kubilay Sayışman, Gemlik Belediye Spor Futbol Takımı'nın antrenörü oldu.Kulübümüz ve spor camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Haber: Barbaros Akkoyunlu

Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.