Pazartesi, Şubat 19, 2024

Küçükçekmece Sinopspor evinde kazandı


Spor Toto 3. Lig 1.Grup'ta mücadele eden Küçükçekmece Sinopspor seyircisi önünde Ayvalıkgücü'nü 1-0 yenerek üç puanı almayı başardı.

Play-off kalma mücadelesi veren Küçükçekmece Sinopspor, ligin 20. hafta maçında Ayvalıkgücü'nü ağırladı. İBB 100.Yıl (Etap) Stadı'nda oynanan maç baştan sona büyük çekişmeye sahne oldu.

Sinopspor penaltı kaçırdı
44. dakikada sarı-lacivert takım penaltı kazandı. Sinopspor'da topun başına geçen kaptan Yusuf Akyel, penaltıyı paslaşarak kullandı. Ayvalıkgücü kalecisi Tamer Tamince güzel bir refleksle uzanarak gole izin vermedi. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla ve golsüz sona  Maçın ikinci yarısında skoru değiştirmek için iki takım da hamlelerde bulundu.


58. dakikada Mehmet Can Özdıraz'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen Küçükçekmece Sinopspor, maçı bu skorla tamamlamayı başardı. Aldığı galibiyetle puanını 32 'ye çıkaran Küçükçekmece Sinopspor 5.sıraya yükselirken, 32 puanda kalan Ayvalıkgücü 4.sıradaki yerini korudu.


Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan galibiyeti hak eden tarafın kendileri olduğunun altını çizdi. Orhan "Önümüzde oynanmamış 10 maç, ortada alınması gereken 30 puan var. Ayaklarımız yere sağlam basmalı. Zor müsabakalar bizi bekliyor. 25 Şubat tarihinde deplasmanda oynayacağımızı zorlu Gümüşhane Sportif maçı var. Sonrasında Aliağa ve Kırıkalegücü karşılaşmaları bizi bekliyor. Bu ligde kolay bir maç yok. Her maçımız zor ve çetin geçecek" dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...