Cumartesi, Şubat 03, 2024

Küçükçekmece'den Erel'e 'hoşgeldin' hediyesi



Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Küçükçekmecespor deplasmanda, grup sonuncusu Haliçspor'u 5-0 mağlup etti.

Fatih Mimarsinan Stadı'nda oynanan maçı Mustafa Demir, Hasan Erdoğan, Abdurrahman Kozan hakem üçlüsü yönetti. Maçın 13. dakikasında Küçükçekmecespor Aykut Sevim'le 1-0 öne geçti. Bu gol öncesi yardımcı hakem ofsayt bayrağı kaldırsa da orta hakem golü verdi. Bu nedenle tribünlerde gerginlik yaşandı. Küçükçekmecespor 39'da Semih Oğuz ve 44'te Muhammet Enes Demir'le iki gol daha bulup devreyi 3-0 önde tamamladı.

Küçükçekmecespor oyunun genelinde üstün oynasa da çok genç bir kadro ile mücadele veren Haliçspor da çok gayretli oynadı. Tecrübesini konuşturan Küçükçekmecespor 59 e 90+5'te Ahmet Emin Aksakal'la iki gol daha bulup sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Hafta arasında teknik direktörlüğe bu sezon ikinci kez Kubilay Erel'i getiren Küçükçekmecespor yenilmezlik serisini 6 maça çıkarırken ligde ikinci sıraya yükseldi.

Haber: Alper Kaderoğlu

FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.