Salı, Şubat 13, 2024

Ramispor'dan kritik galibiyet


İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup'ta üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Ramispor lider Yıldırım Bosnaspor'u 1-0 mağlup etti.

Maçın orta hakemi Ömer Faruk Akın, Rami Stadı'ndaki  güvenliği yetersiz bulduğu için maçı saatinde başlatmadı.  Gelen güvenlik kuvvetlerinin saha içi ve saha dışı emniyetini sağlamasıyla mücadele yarım saat geç başladı.

Ramispor penaltı kaçırdı
Karşılaşma öncesi gerek saha içi gerekse tribünlerde dostluk havası vardı. Maçın başlamasıyla ev sahibi Ramispor Taraftar desteğini de arkasına alan ve daha üstün organize olan takım görüntüsünü verdi.  Ramispor bunun semeresini kazandığı penaltıyla gördü. Ancak 31'de Emrah Taşkının kullandığı penaltı atışını kaleci Hakan Ergin kurtardı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

Faruk direğe takıldı
İkinci yarıya da yine üstün başlayan taraf ev sahibi oldu. Sağlı sollu geliştirdiği ataklarla rakip kalede etkili olan  Ramispor 48'de aradığı gole çok yaklaştı  Faruk'un vuruşu direkten döndü. Dönen topta  müsait pozisyonda Kaptan Aykut Elbir'in vuruşu auta gitti.

Emrah kendisini affettirdi
Dakikalar 68'i gösterdiğinde ilk yarıda penaltıdan golü bulamayan Emrah Taşkın adeta kendini affettirdi ve duran toptan gelen ortaya dokunarak takımını 1 0 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda her iki taraf da gol pozisyonu bulamadı ve 6 puanlık maç Ramispor’un 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı. 

Kendi sahasında oynadığı sekiz maçını kaybetmeyen ev sahibi bu seriyi devam ettirdi. Bu sonucun ardından Ramispor puanını 39 yaparken ilk yenilgisini alan Yıldırım Bosna 42 puanda kaldı. Ramispor haftaya Çapa deplasmanına çıkarken Yıldırım Bosna evinde Şişli Yayla'yı konuk edecek.

Haber: Kadir Çiftçi - TEK Rumeli TV

RAMİ SPOR

YILDIRIM BOSNASPOR


Hiç yorum yok:

beIN Sports 50 amatör kulübe forma sponsoru oldu

beIN SPORTS tarafından "Amatör Ruh, Profesyonel Destek" ilkesiyle başlatılan ve amatör futbol kulüplerine forma desteği sağlanacak...