Perşembe, Şubat 01, 2024

Teraziderespor'da efsane geri döndü


İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Teraziderespor'da teknik direktörlük görevine, kulübün sembol isimlerinden olan İrfan Öztürk getirildi.

Deneyimli teknik adam kulüp lokalinde düzenlenen imza töreni ile kendisini kırmızı-yeşilli renklere bağlayan imzayı attı. İmza töreninde kulüp başkanı Fuat Paşalı ile yönetim kurulu üyeleri Erkan Hilmi, Ertan Keskintürk ve Fettah Bıçak da hazır bulundu. 



Eski bir profesyonel futbolcu olan ve Şehreminispor, Yaylaspor, Aydınspor, Bayrampaşaspor, Eyüpspor, Pendikspor, Güngörenspor, Çengelköyspor ve Fenerbahçe’de oynayan Öztürk 2007-2022 yılları arasında aralıksız 15 yıl Teraziderespor'da görev yapmış, Süper Amatör'de uzun süre oynattığı kırmızı-yeşilli kulübe altın çağını yaşatmıştı.

İmza töreninde konuşan İrfan Öztürk, "Hasret sonra erdi ve Teraziderespor'la yeniden yollarımız kesişti. Sıfırdan başlıyoruz, yepyeni bir anlayışla yola çıkıyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun tam desteği var. Bayrampaşamızın en köklü kulüplerinden olan Teraziderespor üst ligleri hak ediyor. İnşallah kuracağımız başarılı kadro ile bu sezon şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Balkanspor binasına taşlı saldırı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Balkanspor'un Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi'ndeki kulüp binası dün akşam kimliği bel...