Çarşamba, Şubat 14, 2024

Yenilenen Ortaköy Stadı hizmete girdi


Silivri Belediyesi tarafından Ortaköy'de yenileme çalışmaları tamamlanan Ortaköy Futbol Stadı ve yapımı tamamlanan Spor ve Park Alanı için açılış töreni düzenlendi. 

Törene Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, TFF Başkanvekili Ali Düşmez, Silivri Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ali Tonta, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz "Silivri Belediyesi olarak halı sahası olmayan köy ve amatör takımlarının antrenmanlarını yapabileceği sahaları yapmak adına 14 tane futbol sahasını 5 yıla sığdırdık. Alipaşa Futbol Sahası, Büyükkılıçlı Futbol Sahası, Büyükçavuşlu Futbol Sahası, Beyciler Futbol Sahası, Çanta Futbol Sahası, Çayırdere Futbol Sahası, Çeltik Futbol Sahası, Gümüşyaka Futbol Sahası, Kavaklı Futbol Sahası, Kurfallı Futbol Sahası, Mimarsinan Futbol Sahası, Sayalar Futbol Sahası, Selimpaşa Yoğurthane Mevkii Futbol Sahası’nı vatandaşımızın hizmetine sunduk. Değirmenköy Futbol Stadı’nı ve Fenerköy Müjdat Gürsu Futbol Stadı’nı yaptık" dedi.

Silivri Ortaköy Stadı'ndan başta Silivri Ortaköyspor olmak üzere çevre köylerin ekipleri faydalanacak.

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 20 Ekim 2024 Pazar Programı

İstanbul takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta haftanın programı belli oldu...