Cuma, Haziran 14, 2024

Aycan Demir teklifleri değerlendiriyor



Geçtiğimiz sezona Kanlıcaspor Kulübü’nde yardımcı antrenör olarak başlayan ve sonrasında 2. Amatör'de Boğaziçi 1907 takımında teknik direktörlük yapan Aycan Demir yeni sezon öncesi teklifleri değerlendiriyor.

1987 doğumlu Aycan Demir, 19 yaş ortalamasıyla girdiği 2. Amatör Lig’de zorlu 18. Grup'ta genç takımıyla oynattığı hücum futbolu ve pas oyunu ile izleyenlere keyif verdirdi. Demir yönetimindeki Boğaziçi 1907 16 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alırken 45 gol atıp 20 gol yiyerek grubunda en az gol yiyen takım olmuştur. Gençlere güvenen, ikili diyalogları iyi olan Aycan Demir, UEFA B kursunun ilk etabını tamamlamıştır.

Her zaman kendini geliştiren, hücum futbolu oynatan Aycan Demir, hırsı, 90 dakika boyunca takımıyla birlikte oyunu yaşaması ve yerinde hamleleriyle dikkat çekiyor. Aycan Demir, gelen teklifleri değerlendirdiğini ve hedefi olan bir ekipte antrenörlük yapmak istediğini söyledi.

Aycan Demir’in futbolculuk kariyerinde Beykoz 1908, Ayazağaspor ve Fatih Karagümrük takımlarında forma giydi. Beykoz 1908 takımının yüzüncü yılında 3. Lig’den 2. Lig’e şampiyon çıkan takımda da forma giyen Demir, 3. Lig’de 12, BAL Ligi’nde 1 maçta forma giymiştir.


Hiç yorum yok:

Suceyin ve Yeşilyayla'dan tarihi zafer

İstanbul 2. Amatör Lig play off maçında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 5-0 yenen Suceyin ve Yeşilyaylaspor 1. Amatör Lig'e yükseldi.