Perşembe, Haziran 27, 2024

Bayburt 1918'da Recep Aykutalp dönemi



İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayburt 1918 Futbol Kulübü'nde teknik direktörlük görevine Recep Aykutalp getirildi.

Deneyimli teknik adam kulüp merkezinde, Genel Kaptan Erol Aktür ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Acar'ın da bulunduğu törenle kendisini sarı siyahlı renklere bağlayan imzayı attı.

Aykutalp daha önce ismi İstanbul Bayburtspor iken de çalıştırdığı Bayburt 1918'e döndüğü için mutlu olduğunu dile getirdi. Aykutalp ayrıca Kulüp Başkanı Recep Atlı'ya da kendisine olan güveninden ve bu imzadaki katkılarından dolayı teşekkür etti.

UEFA A teknik direktör ve scout diplomalarına sahip, 1964 doğumlu Recep Aykutalp daha önce Gültepespor, Ayazağaspor, Günyamaçspor, Harmantepespor, Çeliktepe Ümitspor, Sanayi Mahallesi SK, Hamidiye Gençlikspor, Ortaköyspor, Kuruçeşmespor,  Reşitpaşaspor, Leventspor, İstanbul Bayburtspor, İstanbul Gümüşhanespor, Yeşilcespor, Dikilitaşspor, Yeni Levent Konaklarspor, Yahya Kemalspor, Yeni Ortabayırspor, Ulusspor, Muğla Fethiyespor gibi kulüplerde görev yaptı. Aykutalp son olarak Çeliktepespor'u çalıştırmıştı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Suceyin ve Yeşilyayla'dan tarihi zafer

İstanbul 2. Amatör Lig play off maçında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 5-0 yenen Suceyin ve Yeşilyaylaspor 1. Amatör Lig'e yükseldi.