Pazartesi, Haziran 24, 2024

Bölükbaş Kardeşler teklifleri değerlendiriyor



Bu sezon İstanbul 1. Amatör Lig'de Kavakpınarspor'la şampiyonluk yaşayan Selçuk ve Oğuzhan Bölükbaş kardeşler yeni sezon öncesi teklifleri değerlendiriyor.

İki kardeş kırmızı beyazlılarla Süper Amatör Lig'e terfi ettikten sonra ara transferde farklı takımlara gitmiş; Selçuk Aydınlıspor'a transfer olurken Oğuzhan Güllübağlarspor'u tercih etmişti.

Oğuzhan Bölükbaş bu sezon 29 maçta oynayıp 31 kez fileleri sarstı. Selçuk Bölükbaş 18 karşılaşmada şans bulup 4 gol attı.

1989 doğumlu stoper Selçuk Bölükbaş sırasıyla Pendikspor, Sapanbağlarıspor, Ordu Altaşspor, Pendik Doğanspor, Kaynarcaspor, Bursa Orhangazi Gençlerbirliği, Çayırova Fatihspor, Gebze Denizli Köyü SK, Gebze Yavuzselim, FK 1864, Pendik Çamlıkspor, Tuzla Aydınlıspor, Kartal Elçispor, Esenkentspor, Kavakpınarspor, tekrar Aydınlıspor formaları giydi.

1994 doğumlu forvet Oğuzhan Bölükbaş futbola Pendik Doğanspor’da başladı ve uzun yıllar bu ekipte oynadı. Daha sonra sırısayla Gebze Anibalspor, Gebze Yavuzselimspor, Aydınlıspor, FK 1864, Heybeliadaspor, Çamlıkspor, Tuzla Şifaspor formaları giyen Oğuzhan bu sezonu Kavakpınarspor ve Güllübağlarspor'da geçirdi.

Hiç yorum yok:

Suceyin ve Yeşilyayla'dan tarihi zafer

İstanbul 2. Amatör Lig play off maçında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 5-0 yenen Suceyin ve Yeşilyaylaspor 1. Amatör Lig'e yükseldi.