Cuma, Haziran 28, 2024

Burak Ayberk Bolluk teklifleri değerlendiriyor




Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de Vefa SK ve Uşak Sivaslı Belediyespor formaları giyen Burak Ayberk Bolluk yeni sezon öncesi teklifleri değerlendirdiğini söyledi.

Alt yapıda Beşiktaş, Galatasaray gibi köklü camialarda sayısız akademi maçına çıkan Burak Ayberk, Çekya 1. Ligi’nde mücadele eden FK Pribram ile profesyonel sözleşme imzaladı. Sezon sonu Türkiye’ye dönen Burak Ayberk’in şu ana kadar oynadığı takımlar sırasıyla şöyle: Isparta Emrespor, Kastamonuspor, Göçmenköyspor (KKTC), Yeşilköyspor, Siirtgücü FK, Küçükköyspor, Sancaktepe FK, Vefa ve son olarak Sivaslı Belediyespor.

Burak Ayberk şu anda 3-4 tane Bölgesel Lig temsilcileriyle irtibat halinde olduğunu belirtirken başarılı oyuncunun yeni durağı merak konusu.

35 yaşındaki tecrübeli futbolcu gösterdiği hırslı ve istekli oyunu ile dikkatleri çekiyor. Fizik kalitesi ile ön plana çıkan Burak Ayberk transfer tekliflerine açık olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Suceyin ve Yeşilyayla'dan tarihi zafer

İstanbul 2. Amatör Lig play off maçında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 5-0 yenen Suceyin ve Yeşilyaylaspor 1. Amatör Lig'e yükseldi.