Pazar, Haziran 23, 2024

'Çengelköy yarım kalan hikayeyi tamamlayacak'



İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor (Üsküdar Futbol AŞ) yeni sezon hazırlıklarına başladı.

2024-2025 Futbol sezonu için kolları erken sıvayan Başkan Yavuz Yıldız ve yönetim kurulu arkadaşları önce teknik direktörlüğe devam etmesi için Aziz Topal ile anlaştı.

Aziz hoca ve teknik ekibi İstanbul amatör liglerdeki tecrübelerini kullanarak yönetim ile işbirliği içinde transfer görüşmelerini ve oyuncu takiplerini sürdürüyorlar.

Önümüzdeki sezon için iddialı bir ekip kurmak için çalışmalara başlayan Üsküdar temsilcisi takım kaptanı Emrah Dursun, Serhat  Bülbül, Alper Yıldız, Ensar Yazıcı ve Mert Efe Yılmaz ile yeniden anlaştı.

Dış transferde Çınarcık Belediyespor’dan İkbal ile anlaşan yeşil beyazlı ekip bayram sonrası takviyelerini bir an önce yapıp sezona iddialı girmek istiyor.

Genel Kaptan Erdem Gündoğdu yaptığı açıklamada "Hem iç hem de dış transferde görüşmelerimiz yoğun şekilde devam ediyor. Listemiz hazır. Acele etmiyoruz. Panik transferi yok. Doğru bir yapılanma ile sezonu açacağız. Hocamızın her mevki için 3-4 tane adayı var" dedi

Gündoğdu “Bazı hikayelere nokta koymak olmaz. Hikayeye virgül ile devam edip sonunu mutlu son ile bitirmek için. Geçen sene ki hikayemiz yarım kaldı. Bu sene mutlu son ile bitmesi için yeniden başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Suceyin ve Yeşilyayla'dan tarihi zafer

İstanbul 2. Amatör Lig play off maçında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 5-0 yenen Suceyin ve Yeşilyaylaspor 1. Amatör Lig'e yükseldi.