Çarşamba, Haziran 12, 2024

Cevizli Anadoluspor'da Abbas Yaşar dönemi


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Cevizli Anadoluspor, son olarak Galataspor’da görev yapan teknik direktör Abbas Yaşar’la anlaştı.

Cevizli Anadoluspor Kulüp Başkanı Dursun Cıvak ve Yönetim Kurulu yaptığı toplantı sonrasında takımın yeni Teknik Sorumlusu olarak Abbas Yaşar’ı kamuoyuna açıkladı.



Kulüp Tesislerinde Başkan Dursun Cıvak, Yönetim Kurulu Üyeleri Memiş Dikilidaş, Süleyman Bozkurt, Kadir Yılmaz, Şemsettin Dede, Erdal Şahin ve Av. Buket Yıldırmaz’ın hazır bulunduğu törenle imzalar atıldı ve yaklaşan yeni sezonda Abbas Yaşar Cevizli Anadoluspor’un yeni Teknik Sorumlusu oldu.

Cıvak : Şampiyonluğa oynayacak kadro kuracağız

Cevizli Anadoluspor Kulüp Başkanı Dursun Cıvak, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerken, bu sezonki hedeflerine ilişkin ise "Sezona güçlü bir kadro ile girmek istiyoruz. Bu yolda ilk olarak Tecrübeli Teknik Direktör Abbas Yaşar ile anlaştık. Hocamızın raporuyla beraber oyuncu transferlerine başlayacağız. Kimsenin şüphesi olmasın Cevizli Anadoluspor camiasını bu sezon sonunda TFF Bölgesel Amatör Lige taşımak istiyoruz” dedi.

Abbas Yaşar’ın, Cevizi Anadoluspor’da Teknik Ekibinde Yardımcı hoca olarak Yunus Pehlivan görev yapacak.

Haber : Murat Nazik / futbolamator.com

Hiç yorum yok:

Suceyin ve Yeşilyayla'dan tarihi zafer

İstanbul 2. Amatör Lig play off maçında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 5-0 yenen Suceyin ve Yeşilyaylaspor 1. Amatör Lig'e yükseldi.