Çarşamba, Haziran 05, 2024

Çubukluspor gözünü Türkiye şampiyonluğuna dikti



Beykoz İlçesinin Altyapı Takımları düzeyindeki en başarılı takımı olan Çubukluspor bir başarıya daha imzasını attı.

Daha önce U17 Yaş Grubu Takımı ile önceki sezonlarda bir Türkiye Şampiyonluğu bulunan Mor-Sarılı ekip aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

Boğaziçi ekibinde U14, U15 ve U13 Takımlarında yaşanan şampiyonlukların ardından bir başarı öyküsü de U17 Yaş Takımı ile geldi.

Bu sezon çok zorlu bir grupta mücadele etmesine karşın Grubun en iddialı takımlarından Kartalspor'u saf dışı bıraktıktan sonra Türkiye Şampiyonası Elemeleri kapsamında Beylerbeyi 1911 U17 Takımı ile eşleşen Çubukluspor Gençleri mükemmel bir oyunun ardından bu maçı da başarı ile tamamlayıp adını Türkiye Şampiyonası müsabakalarına yazdırmış oldu.

Beykoz İlçe tarihinde U17 Yaş Takımı ile yaşadıkları Türkiye Şampiyonluğu ile bu anlamda çok özel bir yeri olan Sarı-Mor renkli ekip Türkiye Şampiyonası 2024 etabı için biletini de cebine koymuş oldu.

Coşkun Tosun Başkanlığında Kulüp Müzesine gelen şampiyonluklarla her sezon yeni raflar ilave eden Beykoz Temsilcisi rakiplerini beklemeye koyuldu.

Saygın Ergenç'in Teknik Sorumlu olduğu ve Ramazan Sökmez'in Futbol Koordinatörü olduğu ilçenin başarılı temsilcisinde U17 Yaş A Kategorisinde Beykoz'dan tek şampiyon takım Çubuklupspor olmuş durumda.

Ramazan Sökmez yaptığı açıklamada uzun yıllardır bünyesinde olduğu Çubukluspor'da başarılı bir sezonun daha sona ermekte olduğuna vurgu yaparken, " Diğer şampiyonluk yaşadığımız takımlarımız gibi bize bu mutluluğu yaşatan Saygın Cergenç Hocamız ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Önümüzde zorlu maçlar olacak, ancak ben bu U17 Yaş jenerasyonu takımızdan çok umutluyum. Tabii ki hedefimiz büyük bir kez daha aynı başarıyı yani Türkiye Şampiyonluğunu niye yakalamayalım! müthiş bir maratondan buralara geldik, onu bir kupa ile taçlandırmak çok güzel olur " şeklinde konuştu.

Çubuklu Spor Kulübü önümüzdeki günlerde Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in de katılımı ile 2023-24 sezonunda şampiyon olan tüm Yaş Kategorisi takımları ile velilerin de katılacağı bir şampiyonluk şöleni düzenleyecek.     

TALİP ERCAN / ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.