Perşembe, Haziran 20, 2024

Girne Gençlikspor'da Rıdvan Elmastaş dönemi



İstanbul Süper Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Girne Gençlikspor, teknik direktörlük koltuğuna deneyimli isim Rıdvan Elmastaş’ı getirdi. 

Maltepe temsilcisinden yapılan açıklamaya göre, A-Takım teknik sorumluluğu için Elmastaş ile kulüp tesislerinde anlaşma imzalandı.

Elmastaş, daha önce Cevizli Kültür, Dolayoba, İdealtepe, Küçükyalı, Sancaktepe, K.Çavuşoğlu, Kaynarca, Çayırova, Kartal Belediye, Bulvar, ve Kartalspor gibi takımlarda teknik direktörlük yapmış bir isim. Profesyonel kariyerinde Kartalspor, Maltepespor, ve Gebzespor gibi takımlarda da görev alan Elmastaş, özellikle A-Takım düzeyinde elde ettiği şampiyonluklarla tanınıyor.

Elmastaş’ın teknik direktörlüğünde, Cevizli Kültür, Dolayoba, İdealtepe, Küçükyalı, K.Çavuşoğlu, Sancaktepe, Kaynarca, Bulvar, ve Kartalspor A-Takımları şampiyonluklar yaşarken Kartalspor Genç Takımı ise Türkiye şampiyonluğuna ulaşmıştır.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Suceyin ve Yeşilyayla'dan tarihi zafer

İstanbul 2. Amatör Lig play off maçında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 5-0 yenen Suceyin ve Yeşilyaylaspor 1. Amatör Lig'e yükseldi.