Pazar, Haziran 30, 2024

Pendik Yenişehir Gençlikspor tarih yazdı



İstanbul 2. Amatör Lig play-off maçında Pendik Yenişehir Gençlikspor, İyi Gençlikspor'u 2-1 yenerek tarihinde ilk kez 1. Amatör Lig'e yükseldi.

Gülsuyu Asım Kara Stadı'nda oynanan ve Furkan Kozalak'ın yönettiği maçın ilk yarısını Sancaktepe temsilcisi İyi Gençlikspor 14. dakikada Sedat Öksüz'ün orta sahadan aşırtma golüyle 1-0 önde bitirdi.

Mücadelenin 63. dakikasında Tayfun Şahin frikikten skora denge getirdi. Büyük heyecana sahne olan maçın 90. dakikasında soldan ceza sahasına giren Hamza Metin Sırakaya'nın sert şutunda Yenişehir Gençlik maçı 2-1 kazandı.

Eski ismi Kalıp Bağlama Sistemleri Kurtköyspor olan Pendik Yenişehir Gençlikspor tarihinde ilk kez 1. Amatör Lig'e yükseldi.

Penişehir Gençlikspor’un Başarılı Teknik Direktörü Burhan Fenerci yaptığı açıklamada, “Öncelikle birliğimizi beraberliğimizi sağlayarak bizlere inanan güvenen her maçta yanımızda olan değerli Başkanım Ömür Çalışal’a bu galibiyeti armağan ediyorum. Pendik Yenişehir Gençlikspor tarihinde ilk kez çıkılan 1.Amatör lige benimle beraber yanımda olan, inanan, güvenen ve tarih yazan değerli futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bizi her maçta destekleyen değerli taraftarlarımıza ve yönetim kurulumuza ayrıca çok teşekkür ederim. 1. Amatör lig tüm Pendik Yenişehir camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: Murat Nazik / futbolamator.com





Hiç yorum yok:

Uğur Yazar Çankırı Marufspor'a döndü

Son olarak Altıntepsispor'la 1. Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan Uğur Yazar, daha önce de formasını giydiği Çankırı Marufspor'la anla...