Cuma, Haziran 14, 2024

'Play-off'ta elimizden geleni yapacağız'


Küçüksu Rasathanespor Kulübü Kaptanı Erhan Yeygül biten normal sezonun ardından bir değerlendirme yaptı.

Yeygül şu ifadeleri kullandı:

Bu sene Küçüksu Rasathane Spor Kulübü ile anlaşma yapılarak, hem kaliteli bir kadro hem de arkadaşlık ortamıyla yola çıktık. Küçüksu Rasathane Spor Kulübü, alt liglerde başarılara imza atan ve şampiyonluk yaşayan bir kulüptür. A Takım seviyesinde ilk senemizde iyi bir kadro, yönetim, hoca ve ekipleriyle yola çıktık. İlk senemizde iyi bir kadro ile başlayarak, tesis oluşumu ve başarıya imza attık.

Küçüksu Rasathane Spor Kulübü kaptanı olarak, önceki oynadığım kulüplerde olduğu gibi yürekle en iyi mücadeleyi vererek bu formayı gururla taşımaya söz verdim. Bizimle olan arkadaşlarımın yüreklerine, duruşlarına ve oyun anlayışlarına teşekkür etmek azdır. Bu sene, takımımızı çok gol atarak ve az gol yiyerek, 196 takım içinde Avrupa ve Anadolu yakasında birinci veya ikinci sıradayız. Bu nedenle takımımızı formasından reklamına kadar saygı ve sevgi içinde gösteriyoruz. Bu başarı, iyi oyuncular ve karakterli piyasalı futbolcularla mümkün oldu. Onlar, başarının mimarları oldu. Hocamızdan oyuncularımıza, malzemecisinden yönetimimize kadar, takımı başarılı bir şekilde temsil ettik.

Örnekler çoktur. 50-60 senelik kulüplerimiz, zor şartlara rağmen 2. Lig’e çıkamamaktadır. Oyuncu bulma, aile ortamı kurma veya maddi zorluklar gibi nedenlerle bu iş parayla da olmamaktadır. 25 yıldır amatör camiada spor yapıyorum ve 18. kulübümü temsil ediyorum. Oynadığım zamanlarda birçok şampiyonluk yaşadım. Takımda bunları yaşayan adamlar var. İnşallah Allah’ın izniyle alacağız. Bazen para harcamak başarı getirmiyor. Parayla çıkamayan birçok kulübe şahit oldum. 50 senelik takımların çıkamadığı da çok görüldü.

Takımımızı her zaman gönülden destekleyen, yanımızda duran Selçuk Yılmaz başkanımıza, yönetimden hocamıza ve her şartımızı dinleyip çözümleyen Mert Çakır hocama teşekkür ediyorum. Hiçbir grup aynı değildir. Gruplara göre kadro vardır ve oyunlar değişir. Bizim grubumuz zor gruplardan biridir. Sadece iki takıma bakarak “sadece ikiniz var” denmesi saygısızlıktır. Aşağıdaki takımları genç kadro ile katılan rakiplerimizi de ayrıca tebrik ediyorum. Herkes herkese zor maçlar yaşattı. İstekli, hırslı ve pes etmeyen bir grup vardı. Hepsini kutluyorum.

Grubumuzda puanlar eşit olsa da averaj olarak biz öndeyiz. Sistem ikili averaja bakmaktadır. İlk maçımızı içeride 2-1 yendik, ikinci maçta deplasmanda 3-1 yenildik. Rakibimizi kutluyoruz. İkili averaj eşit olsaydı bir daha aramızda maç olacaktı ve bir daha play-off oynayacaktık. O zaman da 50 derece sıcaklara kalacaktık. İkimiz için de hayırlısı olduğunu ve iyi olduğunu düşünüyorum. Tekrar rakibimiz Kuzguncuk SK, 1-2 senedir denediği ve bu sene üst lige çıkmak için mücadele verdikleri istekleri ile ikili averajla hak edip grubumuzdan çıkmıştır. Tebrik ederim. Ayrıca unutmayalım: Her zaman derim ki, amatör büyük bir camia bir o kadar küçüktür. Play-off maçımız bayramdan sonra. Play-off maçında nasip ve kısmet varsa, elimizden geleni takım halinde yapacağımızı bildiririz. Maçımızı zevkle izlemeye gelen ve bizi destekleyen samimi dostlarımıza teşekkür ederim.

Hiç yorum yok:

Suceyin ve Yeşilyayla'dan tarihi zafer

İstanbul 2. Amatör Lig play off maçında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 5-0 yenen Suceyin ve Yeşilyaylaspor 1. Amatör Lig'e yükseldi.