Pazartesi, Haziran 24, 2024

Sakıp Gül'den teşekkür mesajı


8 Haziran'da kalp krizi geçiren ve 3 gün yoğun bakımda kalan Güneştepespor Kulübü Teknik Direktörü Sakıp Gül, zor günlerinde yanında olan amatör spor camiasına teşekkür etti.

Gül yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yaşadığım bu zorlu süreçte yanımda olan herkese kalpten teşekkür ederim. Her bir aramanız, gönderdiğiniz her mesaj ve dilek, iyileşme yolculuğumda bana güç verdi. Bu zor zamanlarda gösterdiğiniz dayanışma ve destek, benim için paha biçilemez bir moral kaynağı oldu.

Amatör camia olarak saha içindeki mücadelemiz ne kadar çetin olursa olsun, saha dışında birbirimize gösterdiğimiz bu kardeşlik ve birlik, bizim en büyük gücümüz. Sizlerin desteğiyle daha da güçlenerek bu zorlu sürecin üstesinden geldim ve şimdi daha iyi hissediyorum.

Hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar dolu günler dilerim. En kısa sürede yeşil sahalara dönüp, futbolun heyecanını birlikte yaşamayı sabırsızlıkla bekliyorum."

Hiç yorum yok:

Suceyin ve Yeşilyayla'dan tarihi zafer

İstanbul 2. Amatör Lig play off maçında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 5-0 yenen Suceyin ve Yeşilyaylaspor 1. Amatör Lig'e yükseldi.