Salı, Haziran 25, 2024

Tunusbağı Doruk Döviz'de hedef şampiyonluk




2024/2025 Sezonunda İstanbul 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Üsküdar’ın köklü kulüplerinden Tunusbağı Spor Kulübü, yeni sezona Doruk Döviz ile yapmış olduğu isim sponsorluğu ile lige oldukça iddialı giriyor. 

Doruk Döviz şirketi sahibi ve Tunusbağı Doruk Döviz Spor Kulübü’nün yeni başkanı olan Aydın Kaya, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Kaya şu ifadeleri kullandı:

“İlk İcraatımız Tansu Açabey oldu”
Kulübümüzün her alanında görev yapmış olan, Tunusbağıspor denildiğinde herkesin ilk aklına gelen isim Tansu Açabey hocamızın, tüm takımların teknik sorumlusu olarak görev almasını sağladık. Tansu Açabey hocamızın başında olduğu transfer komitesi oluşturduk ve yeni sezonda şampiyonluğa ulaşabilecek kadroyu oluşturmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

“A takımımız 13 Eylül’de sezon başı hazırlık kampına girecek”
Teknik Direktörümüzün yapmış olduğu sezon başı hazırlık planlaması doğrultusunda takımımız 13 Eylül’de Baradıel Cunda Otel’de 8 günlük kamp programını gerçekleştirecek olup, kampın sonunda takımımızın tam kapasiteyle lige hazır olacağını kanaatindeyiz.

“Alt Yapıyı Çok Önemsiyoruz”
Geçtiğimiz sezonda alt yapıya yapmış olduğumuz yatırım ve ilgiyi, daha da çok arttıracağız.
Tansu hocamızın belirlemiş olduğu güçlü bir antrenör ve yönetici kadromuzla yeni sezonda özellikle U-17 ve U-18 liglerinde gruplarımızda şampiyon olup, Türkiye Şampiyonası'na katılmak istiyoruz. Tüm kategorilerde liglere katılacağımız yeni sezonda başarılı işlerin temellerini en sağlam şekilde atarak, İstanbul’un en’leri arasına girmek istediğimizi belirtmek istiyorum. 

“Planlanlamarımız Uzun Vadeli”
Hem A takım, hem alt yapı anlamında 5 yıllık bir planlama yaptık. A takımımızı Bölgesel Amatör Lig’e çıkarmak, altyapı olarak da her yıl profesyonel takımlara oyuncu veren bir marka olmasını istiyoruz.

“Ağustos Ayında A Takım, Temmuz Başında Altyapıda Çalışmalarımız Başlayacak”

Yeni sezonda gerek yönetim, gerek teknik kadro, gerekse futbolcularımızla güzel bir aile ortamı oluşturacağız. Tunusbağı Doruk Döviz Spor, belirlemiş olduğumuz hedefler doğrultusunda basamakları hızla çıkacaktır."

Hiç yorum yok:

Suceyin ve Yeşilyayla'dan tarihi zafer

İstanbul 2. Amatör Lig play off maçında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 5-0 yenen Suceyin ve Yeşilyaylaspor 1. Amatör Lig'e yükseldi.